MLADIĆ IZBODEN NASRED ULICE U ŽARKOVU: Hitno prevezen u Urgentni centar, napadač pobegao

Novosti online

17. 07. 2022. u 10:45

MLADIĆ (18) izboden je sinoć na ulici u Žarkovu, on je vozilom hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane teške telesne povrde.

МЛАДИЋ ИЗБОДЕН НАСРЕД УЛИЦЕ У ЖАРКОВУ: Хитно превезен у Ургентни центар, нападач побегао

Foto: N. Skenderija

- Prema prvim informacijama napad se dogodio na ulici. Navodno povređenom mladiću prišao je nepoznati muškarac koji ga je ubo oštrim predmetom, pretpostavlja se nožem. Povređeni mladić je prevezen vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar gde su mu konstatovane  teške telesne povrede - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 On je dodao da policija radi na slučaju.

- Intezivno se radi na otkrivanju identiteta napadača i njegovom hapšenju. Povređeni mladić zbog stepena povrede nije u stanju da daje izjave. Kada njegovo stanje to bude dozvoljavalo sa njim će se obaviti razgovor koji bi mogao da otkrije više detalja vezano za ceo slučaj - rekao je sagovornik. 

Nije poznato da li je reč o slučajnom napadu ili nekoj svađi. 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici