DVA PUTA POKUŠAO DA UBIJE KOMŠINICU? Susedi mladića osumnjičenog za zločin u Stepojevcu progovorili o njemu

Novosti online

11. 07. 2022. u 21:17

ŽITELjI sela kod Lazarevca, odakle je M. N. (22) osumnjičen da je zbog svađe u saobraćaju udario pesnicom pešaka Zorana J. (63), vlasnika pečenjare, koji je od zadobijenih povreda preminuo, kažu da je on "bahat, bezobrazan i veoma nasilan", kao i da se priča da ima 25 krivičnih prijava.

ДВА ПУТА ПОКУШАО ДА УБИЈЕ КОМШИНИЦУ? Суседи младића осумњиченог за злочин у Степојевцу проговорили о њему

Foto: M. Anđela/Instagram/192.rs

Oni kažu, tvrdeći da ga dobro poznaju, da osumnjičeni godinama teroriše naselje u kom živi.

- M. N. je bahat i veoma bezobrazan, maltretira svakog koga vidi, i to pretežno bez razloga. Jednu komšinicu je, navodno, dva puta u poslednje dve godine pokušao da ubije. Prvi put je, dok je prolazila oborio na pod i uzeo nož kako bi joj prerezao grkljan. Navodno je tada jedva izvukla živu glavu - kaže ovaj meštanin i dodaje da se svi sklanjaju od njega "jer se nikad ne zna šta može da mu padne na pamet".

- Drugi put je isto uradio i u septembru prošle godine. Žena ga je prijavljivala, ali mislim da ništa od toga nije bilo. Navodno je bila na sudu s njim, ali je tada njegova majka pred sudijom pretila da će je ubiti i ona i sin - tvrdi izvor.

On kaže i "da je M. N. imao problema s ocem i da ga je navodno često tukao, pa je ovaj morao da izađe iz porodične kuće".

- Drama je uvek kod njih, jednom je isekao sebi vene pred svima nama, a onda je pozvao policiju i rekao da je to uradio njegov otac koji je zbog toga navodno i robijao. Posle toga tukao je oca toliko brutalno da mu je slomio nos, ruku i nogu i terao ga da kopa kanale, a sav novac je uzimao - kaže ovaj meštanin:

- Priča se po kraju da maltretira sa još nekim prijateljima decu. Policija je često kucala na njihova vrata.

(Kurir)

MESTO UBISTVA U STEPOJEVCU: Nakon svađe izašao iz kola i pesnicom udario čoveka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo