OTAC MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: "Miloš kaže da ga je Zoran prvi napao, pocepao mu majicu i psovao ga"

S. J. M.

11. 07. 2022. u 13:10

SLOBODAN Nastić, otac Miloša Nastića (22), koji je osumnjičen da je nakon rasprave na pešačkom prelazu u Stepojevcu udario u glavu Zorana J. (63), koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda, kaže da njegov sin nikada nije bio problematičan.

ОТАЦ МЛАДИЋА ОСУМЊИЧЕНОГ ЗА УБИСТВО НА ИБАРСКОЈ: Милош каже да га је Зоран први напао, поцепао му мајицу и псовао га

Foto: m. Anđela

- Miloš je juče utrčao u kuću, bio je iscepan. Kada je ušao u kuću rekao je da ga juri neko u "BMV-u". Mislio sam da se sa tim nekim iz auta zakačio. Izašao sam i pitao tog muškarca  šta je bilo, on se okrenuo i otišao - kaže Slobodan.

Miloš je kući više puta ispričao, kako tvrdi njegov otac, da je zakočio kada se čovek pojavio na pešačkom prelazu, kao i da mu je svirao.

- Čovek je počeo da ga psuje, njega i porodicu. Miloš se sa strane parkirao i upitao ga u čemu je problem, čovek ga je napao, pocepao mu majicu i psovao ga. Kada mu je pocepao majicu, Miloš ga je tada udario.

Kako kaže Slobodan, njegov sin pre toga je bio u "Kolubari", na poslu, gde inače i radi.

- Miloš je rekao da je taj čovek bio pijan, jer se osećao na alkohol. Kada je taj čovek pao na trotoar, počeli su da iz kafane izlaze njegovi prijatelji, zbog čega se prepao i seo u auto i odvezao se.

"Supruga nije isekla vene"

Slobodan Nastić kaže da njegova žena nije isekla vene.

- Njoj jeste pozlilo kada je policija saopštila da je čovek kog je Miloš udario preminuo i kada su Nikolu uhapsili, ali nije isekla vene. Kod kuće je sada, jutros smo išli zajedno da završimo neke obaveze u Lazarevcu - rekao je Slobodan.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)