"NISU TI DALI DA UPOZNAŠ SINA": Potresan oproštaj trudne supruge srpskog pevača koji je ubijen u Holandiji

Novosti online

13. 06. 2022. u 09:10

UBICA učesnika „Zvezda Granda” Envera Mikija Kolašinca (43) iz Novog Pazara, koji je likvidiran u četvrtak po podne u Holandiji, još nije pronađen, a tamošnja policija istražuje i motiv zločina.

НИСУ ТИ ДАЛИ ДА УПОЗНАШ СИНА: Потресан опроштај трудне супруге српског певача који је убијен у Холандији

Foto: Jutjub/Grand Production/Shutterstock/Ilustracija

Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, a ostao je mrtav na licu mesta. Telo Kolašinca nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

– Ne znamo ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čoveka. U poslednjih desetak godina živeo je u Srbiji, Holandiji i Nemačkoj. To jutro je otišao da kupi hleb i druge namirnice, a pre toga se javio supruzi Harisi – kaže izvor.

Traga se za svedokom

Lokalna policija traga za svedokom, čiji je foto-robot objavljen.

- Reč je o robusnom čoveku, visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose. Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave farmerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele – navodi se u saopštenju.

Policija je u međuvremenu pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja u kom se zločin dogodio.

- Cilj je da se dobiju što precizniji podaci o poslednjim trenucima žrtve - navodi se u policijskom saopštenju, u kome se mole svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu da ih dostave nadležnima.

Foto: Jutjub/Grand Production

 

Potresan oproštaj supruge

Supruga pevača Harisa Lotinac oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

- Njegove poslednje reči bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: „Moram da idem, dušo, dok nije kiša…” Hteo je da ode do prodavnice po hleb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbegao kišu – napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina.

Ona iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri ćerke.

- Bio si mi najpre familija, bio si kao otac meni i mom sinu. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Otišao si, ali svakako je nebo zaplakalo, nisi izbegao kišu. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodiće se na dan kad smo se venčali i kad ti se otac preselio (umro, prim. aut.). Nisu ti dali da upoznaš sina koga si ceo život sanjao kao najlepšeg i najboljeg momka, kakav si i ti bio, ali čekaj nas u dženetu (raju) – emotivno se oprostila Harisa od ubijenog supruga na Fejsbuku.

Voleo je muziku.

Kolašinca je odgajala majka, a postao je poznat kada je za „Grand” snimio pesmu „Dugo, dugo smo se tražili”.

- Voleo je mnogo muziku. Nije bio kavgadžija, a bio je posvećen porodici, muzici i religiji – rekao je jedan Enverov prijatelj. Na društvenim mrežama od Kolašinca se oprostila i njegova neutešna sestra Aiša.

– Brate moj, primila sam vest da si nas prerano napustio, da su te ubili prokletnici. Duša mi je slomljena. Ostavio si me, ali ćeš zauvek biti u mom srcu. Sada si na onom svetu sa našim ocem. S druge strane, pevačev prijatelj Naser najavio je i moguću osvetu.

– Brate moj, rahmet ti duši, ubiše te kukavički, svi smo Alahovi i njemu se vraćamo. Zaplakaće i njihova majka i brat i sestra – napisao je Naser.

(Objektiv)

BONUS VIDEO - Postavljanje mozaika u Crkvi svetog Marka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima