MISTERIJA DEČAKA U FONTANI: Otkriven identitet mališana, prevezen u Tiršovu

Novosti online

13. 06. 2022. u 08:18

SINOĆ oko 22.45 sata policija je dobila prijavu da se u Tržnom centru Fontana u Ulici Pariske komune broj 13 nalazi dete koje je iznemoglo i gladno i koje se bez odeće kupa u fontani.

МИСТЕРИЈА ДЕЧАКА У ФОНТАНИ: Откривен идентитет малишана, превезен у Тиршову

Foto: I. Marinković

Patrola je zatekla dete A. Ž. (9)

Hitna pomoć je dete uz policijsku pratnju prevezla u Univerzitetsku dečju bolnicu u Tiršovoj, gde je medicinski zbrinuto.

Obaveštena je radnica Centra za socijalni rad Novi Beograd koja je preuzela dalje postupanje oko zbrinjavanja deteta.

Kako su mediji ranije pisali, prodavačica je ugledala večeras golog dečaka u fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

- Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prevezen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće, a još uvek se nije izjasnio kako je u fontanu dospeo. Nije rekao da li ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju - rekli su za "Blic" iz Hitne pomoći.

- Odmah sam istrčao i prišao mu. Plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nešto da se ogrne. Sav se tresao, ništa nije mogao da priča. Mnogo je plakao - rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja.

BONUS VIDEO - OBILNE PADAVINE U KRALjEVU: Nivo Ibra u porastu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu