VLASNIK KAFIĆA UPUCAN PRED BRATOM? Policija blokirala Blok 44 u potrazi za ubicom u fluorescentnom prsluku! (FOTO/VIDEO)

Z. U. - Š. M.

28. 04. 2022. u 20:30

LUKA Žižić (37), vlasnik kafića "Ritual" u Nehruovoj ulici 51 a, ubijen je večeras, a policija je na tragu napadaču koji je pucao u njega i očekuje se da će ubrzo biti uhvaćen.

ВЛАСНИК КАФИЋА УПУЦАН ПРЕД БРАТОМ? Полиција блокирала Блок 44 у потрази за убицом у флуоресцентном прслуку! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

Kako javljaju novinari „Novosti“ sa mesta ubistva, likvidaciji je prethodila svađa. Za sada nepoznata osoba pucala je iz pištolja u Luku, ispalivši u njega šest metaka. Gosti lokala su odmah istrčali napolje i počeli panično da beže.

Nezvanično, vlasnik kafića "Ritual" ubijen je pred bratom. Prema svedočenju očevidaca ubica, koji je bio obučen u radničko odelo, odnonso imao na sebi fluorescentni prsluk, ušao je u lokal i pitao gde je toalet. Zatim je izvadio pištolj i pucao Žižiću u glavu, dok je sedeo sa društvom.

Ranjeni Luka je pao je na pod, a njegovi drugovi su pokušali su da uhvate ubicu. Međutim, napadač je, čim je istrčao iz kafića, iz obližnjeg grma izvukao električni trotinet i pobegao.

Hitna pomoć je ubrzo stigla i teško ranjenom Luki na mestu je ukazana pomoć. Pokušana je reanimacija, ali bezuspešno, Žižić je preminuo u 19.43.

Policija intenzivno traga za izvršiocem, stigla je i Žandarmerija. Na mesto ubistva došao je i zamenik načelnika UKP MUP Srbije Ninoslav Cmolić. Pretražuje se teren, brojne policijske ekipe su blokirale sve od Bloka 44 do Bloka 61.

Sumnja se da se ubica krije u okolnim objektima i očekuje se da će ubrzo da bude uhvaćen i identifikovan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri