ŠESTORKA SA FANTOMKAMA UPALA U BILIJAR KLUB: Dvojicu mladića napali flašama i štapovima

Novosti onlajn

27. 01. 2022. u 11:44

BEOGRADSKA policija traga za I. N. (26) zbog sumnje da je sa još petoricom mladića juče oko 18 časova ušao u jedan bilijar klub u Pančevu i tada sa njima pretukao dvojicu muškaraca D. G. (43) i S. Ž. (39) iz Pančeva.

ШЕСТОРКА СА ФАНТОМКАМА УПАЛА У БИЛИЈАР КЛУБ: Двојицу младића напали флашама и штаповима

Lj.P.

Prema našim informacijama, pet muškaraca sa fantomkama na glavi i I. N. prišli su bilijar stolu gde su bili D. G. i S. Ž. i počeli da ih biju.

- U obračunu su koristili staklene flaše i štapove za bilijar. Očevici su nam rekli da nije bilo rasprave između napadača i oštećenih. Istraga je u toku. Policija će obaviti razgovor sa dvojicom povređenih muškaraca kako bi saznali šta je bio motiv napada i tuče - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako se saznaje, policija je raspisala potragu za I. N. i njegovim prijateljima.

- U bolnicu je sa povredom šake primljen S. Ž., dok je D. G. imao povrede po rukama i nogama - kaže izvor i dodaje da će pred zakonom odgovarati za dva krivična dela - nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči.

BONUS VIDEO:

SNIMAK SA MESTA PUCNjAVE U NOVOM SADU: Ranjen policijski inspektor, traga se za napadačem

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni