PRIŠAO I BEZ REČI POČEO DA UBADA MLADIĆA: Detalji napada na mladog džudistu ispred trafike u Nišu

Novosti online

08. 12. 2021. u 23:30

ZA SADA sada nepoznati razbojnik prišao je sinoć radniku trafike M. G. (18) iz Niša i izbo ga bez reči, a nakon toga je pokupio pare i pobegao.

ПРИШАО И БЕЗ РЕЧИ ПОЧЕО ДА УБАДА МЛАДИЋА: Детаљи напада на младог џудисту испред трафике у Нишу

Foto: J.Ć.

- Radnik je izašao da naređa robu kada je iz pravca centra naišao muškarac sa kapuljačom i kačketom. Samo mu je prišao i počeo da ga bode, bez reči. Mladić se okrenuo prema njemu, ne očekujući napad. Nakon toga je razbojnik ušao u trafiku, pokupio pare i pobegao. Na snimcima sa kamera se vidi da je krupniji od njega - kaže izvor "Blica".

Izbodeni radnik je student i trenira džudo, a na trafici je radio tek dva meseca.

- Mladić je izuzetno dobar. Studira i trenira džudo, a radio je na trafici da obezbedi prihode i olakša sebi školovanje. Radnice koje rade ovde kažu da im je kao stariji brat, o svemu brine i uvek je tu da im pomogne. Meni su javili sinoć oko 3 da se desio napad. Kada sam došao, radnika je već odvezla Hitna pomoć. Kažu da je bio svestan, ušao je u trafiku i pozvao pomoć. Nije bitno koliko je razbojnik uzeo, bitno je da dečko bude dobro - kaže vlasnik trafike koji je želeo da ostane anoniman.

Prodavci na grafikama u okolini Železničke stanice, gde se desio napad, zabrinuti su i uplašeni.

- Mračno je i pusto ovde noću, plašimo se posle svega što se desilo. Apelujemo na policiju da pojača kontrole - kaže vlasnica jedne od trafikau tom kraju.

Izbodeni mladić je prevezen u bolnicu, a kako lekari kažu u svesnom i stabilnom je stanju.

- Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Operisan je, postoperativni tok je dobar. On je svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan - kažu u KC Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)