IZBODEN RADNIK NA TRAFICI U NIŠU: Mladić (18) operisan, u toku potraga za napadačem

J. Ć.

08. 12. 2021. u 12:27

OSAMNAESTOGODIŠNjI Nišlija M. G., prodavac na trafici, teško je povređen noćas tokom razbojništva u Ulici Dimitrija Tucovića.

ИЗБОДЕН РАДНИК НА ТРАФИЦИ У НИШУ: Младић (18) оперисан, у току потрага за нападачем

Foto: N. Skenderija

Kako saznajemo, zasada nepoznati muškarac prišao je mladiću koji je u tom trenutku bio izvan objekta, i zadao mu dva uboda nožem. Zatim je iz trafike ukrao oko ‪160.000‬ dinara.

Policija intenzivno radi na pronalasku napadača koji je na sebi imao crnu jaknu i kapuljaču.

Prodavac je zbrinut u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, mladić je operisan.

- Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Postoperativni tok je dobar. Svestan i komunikativan, hemodinamski stabilan, nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)