UŽAS U ŠAPCU: Mladić izboden nožem, policija traga za napadačem!

V.Mitrić

26. 11. 2021. u 19:35

F.F. (30) iz Šapca dobio je, danas po podne, više uboda nožem ispred jedne kladionice u gradu, potvrdio nam je Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu.

УЖАС У ШАПЦУ: Младић избоден ножем, полиција трага за нападачем!

Foto: Depositphotos

Zvanično, nije poznato da li je bilo očevidaca, akter ovog krvavog pira je, zasad, nepoznat. Povređeni mladić je na operaciji, a prognoze lekara nisu baš povoljne.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, mladić je napadnut ispred kladionice, u Ulici Stojana Čupića, kod OŠ "Vuk Karadžić", u šabačkoj mali.

Navodno, ima očevidaca, i to srodnika povređenog, koji tvrde da su videli dva muškarca i devojku ispred kladionice. Policija trada za počiniocem ili počiniocima ovog zločinačkog poduhvata, koji je kvalifikovan kao ubistvo u pokušaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost