SASLUŠAN NAPADAČ NA VOZAČA GSP BEOGRAD: Tužilaštvo traži pritvor

N.B.

01. 07. 2021. u 14:10

PO nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policija je privela V. D. osumnjičenog da je pre dva dana na autobuskom stajalištu "Omladinski stadion" napao M. J., vozača GSP Beograd.

САСЛУШАН НАПАДАЧ НА ВОЗАЧА ГСП БЕОГРАД: Тужилаштво тражи притвор

Foto N. Skenderija

Prema krivičnoj prijavi na teret mu se stavljaju krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i nanošenje teške telesne povrede. Tvrdi se da je V. D. juče oko 3,50 časova, na autobuskom stajalištu „Omladinski stadion“ u alkoholisanom stanju bez povoda i razloga metalnu kantu za otpatke bacio na vetrobransko staklo autobusa u vlasništvu „Gradskog saobraćajnog preduzeća“ garažnog broja 3426 koje je bilo parkirano, usled čega je došlo da naprsnuća vetrobranskog stakla autobusa. Nakon toga je autobusu prišao vozač  – oštećeni M. J. koga je osumnjičeni V. D. bez povoda više puta udario  pesnicom u po glavi i telu, nanevši mu tako teške telesne povrede. Tom prilikom mu je izbio zube i naneo podlive po licu i telu.

Na današnjem saslušanju u Tužilaštvu, u prisustvu branioca koji mu je postavljen po službenoj dužnosti, V. D. je izjavio da je bio pod dejstvom alkohola i da se ne seća događaja.

Tužilaštvo je predložilo da mu Prvi osnovni sud u Beogradu  odredi pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)