ROGANOVIĆEVA ŽENA U JUTARNJEM PROGRAMU: Osumnjičena da je naručila ubistvo supruga u Ukrajini

Novosti online

16. 06. 2021. u 11:22

JELENA Sokić, državljanka Srbije koja je osumnjičena od strane ukrajinskih organa da je naručila ubistvo svog supruga biznismena Milovana Roganovića, gostuje u jutarnjem programu na Hepi televiziji.

РОГАНОВИЋЕВА ЖЕНА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Осумњичена да је наручила убиство супруга у Украјини

Foto: Printscreen

Ona je na početku gostovanja ispričala potpuno drugu priču, rekavši da nema nikakav kontakt sa svojim mužem Milovanom Roganovićem već godinu dana, i otkrila je da je imala velikih problema sa njim u prošlosti.

Foto: Printscreen

Ona ističe da se krivična prijava protiv njega za nasilje u porodici nalazi u Trećem osnovnom tužilaštvu.

- Bio je nasilan prema maloletnom detetom prošle godine na leto dok smo bili na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, ja sam to prijavila. On je brzo napustio godišnji odmor i dao mi saglasnost da idem sa detetom na odmoru u CG, a potom podneo lažnu prijavu da je dete oteto - ispričala je Jelena u jutarnjem programu.

Ona kaže da je porodica potom doživela čitavu dramu u septembru dok su boravili u Budvi.

- On je sada osumnjičen za to i ja sam se priključila tom gonjenju po službenoj dužnosti. Svako ko me poznaje, obrazovana sam i ozbiljna, nikad nisam bila s njim iz drugih pobuda, osim da mi se dopao. Imao je finansijske probleme, posao u Rusiji mu je propao - otkriva Jelena.

Foto: Printscreen

- Želim samo da se razvedem, ne želim ništa drugo - rekla je Jelena, dodavši da 27. juna treba da se pojavi u Kijevu da da izjavu o poslovima svog još zakonitog supruga, koji se tereti za pranje novca.

Ona ističe da nije tačno da je naručila ubistvo, i kaže da u ukrajinskim medijima nigde ne piše da je ona organizato likvidacije.

- Čini mi se da je sve isfingirano, zbog borbe za starateljstvo. Ja sam spremna sve da uradim da dokažem da nemam ništa sa ovime. Već smo prolazili slične situacije, ja na današnji dan u Srbiji imam 7 lažnih krivičnih prijava. Sve se svodi na to da se starateljstvo deteta dodeli njemu - rekla je Jelena.

- Spremna sam na sve što može da pomogne ovom slučaju. Trenutno sam vezana za brakorazvodnu parnicu koja traje dve godine. Sud treba 22. juna da odredi starateljstvo. Imam sedam lažnih krivičnih prijava koje je on podneo protiv mene - objašnjava Jelena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)