LESKOVČANIN OSUĐEN NA SEDAM GODINA ZATVORA: Teška krađa i izazivanje opšte opasnosti

I. M.

14. 03. 2023. u 15:02

ZBOG krivičnih dela teška krađa i izazivanje opšte opasnosti Leskovčanin Z. I. (29) osuđen je na sedam godina zatvora i novčanu kaznu u iznosu od 50.000 dinara.

ЛЕСКОВЧАНИН ОСУЂЕН НА СЕДАМ ГОДИНА ЗАТВОРА: Тешка крађа и изазивање опште опасности

Foto: I.Mitić

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu je saopštilo da je primilo presudu kojom je Z. I. oglašen krivim, da je zadovoljno ovom odlukom i da neće ulagati žalbu, jer je i predložilo ovakve kazne. Po predlogu tužilaštva okrivljenom je produžen pritvor do upućivanja na izvršenje kazne.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Leskovčaninu koji je, 30. oktobra prošle godine, razvalio kapiju na jednom placu sekundarnih sirovina i ukrao određenu količinu bakra, a potom zapalio kombi i kancelariju u ovom preduzeću.

U požaru, koji su ugasili pripadnici leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice, nije bilo povređenih, a Z. I. je ubrzo nakon toga uhapšen i, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)