UPRAVNIK SE NIČEGA NE SEĆA: Suđenje Nebojši Joksoviću, svedoku protiv Šarića

S. J. M.

15. 04. 2022. u 10:00

SVEDOČENjEM bivšeg stečajnog upravnika firme "BMG" Andreja Nestorovića juče je u višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Nebojši Joksoviću, optuženom za zloupotrebe u vezi sa štamparijom "BMG-NM", koji je javnosti poznat kao svedok saradnik u procesu protiv Darka Šarića za krijumčarenje kokaina.

УПРАВНИК СЕ НИЧЕГА НЕ СЕЋА: Суђење Небојши Јоксовићу, сведоку против Шарића

Foto A. Stanković

Nestorović je rekao da je bio upravnik od 2007. do 2012. godine i da je za to vreme saradnja sa Joksovićem bila normalna, bez nekih sukoba i svađa. On je mahom na sva pitanja odgovarao da se ne seća, jer se sve dešavalo pre deset godina, a i on sad ima 80.

Ipak, ostao je pri svojoj izjavi datoj tokom istrage u tužilaštvu.

Osim Joksovića za zloupotrebe u ovom postupku optužen je i direktor i suvlasnik štamparije "BMG-NM" Miloš Nikolić.

Obojica su na početku suđenja u martu kazala da nisu krivi za optužbe za koje se terete.

Joksović je u sud došao u pratnji pripadnika Jedinica za zaštitu svedoka, s obzirom na to da je svedočio protiv Darka Šarića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu