HRKALOVIĆEVA DANAS PRED SUDOM: Počinje postupak protiv bivših funkcionera MUP-a

N. B.

07. 04. 2022. u 07:00

PRED Specijalnim sudom u Beogradu danas bi trebalo da započne suđenje Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki MUP, optuženoj za trgovinu uticajem, jer je, kako se tvrdi, iskorišćavanjem svog položaja kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

ХРКАЛОВИЋЕВА ДАНАС ПРЕД СУДОМ: Почиње поступак против бивших функционера МУП-а

Foto ATA Images

Ona će u sud doći sa slobode, odnosno iz kućnog pritvora, koji joj je prošle nedelje određen uz elektronski nadzor.

Uz nju se na optuženičkoj klupi nalaze i bivši načelnik Odeljenja za specijalne istražne metode Dejan Milenković i bivši načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Na današnjem suđenju očekuju se uvodna izlaganja tužilaštva, branilaca i optuženih, koji će se kratko izjasniti da li priznaju krivično delo ili ne. Detaljnu odbranu izneće u nastavku procesa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!