PEDOFILU IZ GLOGONJSKOG RITA POVEĆANA KAZNA: Aleksandru Pavloviću devet godina zatvora

S. J. M.

29. 03. 2022. u 17:43

ALEKSANDRU Pavloviću, koji je pre dve godine u Glogoljskom ritu pokušao da obljubi šestogodišnjeg dečaka, Apelacioni sud povećao je prvostepenu kaznu sa sedam na devet godina zatvora.

ПЕДОФИЛУ ИЗ ГЛОГОЊСКОГ РИТА ПОВЕЋАНА КАЗНА: Александру Павловићу девет година затвора

Foto: Tanjug

U skladu sa novim propisima kod ovakvih krivičnih dela on će kad izađe iz zatvora morati redovno da se javlja policiji, zatim da ih obaveštava ako promeni prebivalište, radno mesto ili otputuje u inostranstvo i da posećuje odgovarajuća savetovališta i ustanove. Zabranjeno mu je da posećuje mesta na kojima se okupljaju maloletnici (vrtići, škole, igrališta).

Sud je kao olakšavajuće okolnosti cenio da je Pavlović delimično priznao izvršenja krivičnog dela i da je delo ostalo u pokušaju, a otežavajuće su mu raniju osuđivanost zbog istovrsnih krivičnih dela i to što je iskoristio poverenje roditelja oštećenog deteta.

Inače, kako smo ranije pisali dok je trajalo suđenje dečak se posle tog nemilog događaja, vrlo brzo oporavio i stručnjaci koji su sa njim radili mišljenja su da ne bi trebalo da ima traume kad odraste. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)