ZBOG POSLOVNIH OBAVEZA: Odloženo suđenje Aleksandru Zdravkoviću za pokušaj ubistva Beka

J. D. Lj.

21. 03. 2022. u 11:09

MILAN Beko opet nije došao u Apelacioni sud zbog poslovnih obaveza, jer se nalazi na putu.

ЗБОГ ПОСЛОВНИХ ОБАВЕЗА: Одложено суђење Александру Здравковићу за покушај убиства Бека

Foto arhiva V. N.

U ovom sudu, inače, pretres protiv Aleksandra Zdravkovića, koji se tereti za pokušaj ubistva Beka, a gde treba da bude razmotrena prvostepena presuda kojom je on osuđen na devet godina zatvora, biće odložen 6. put zaredom - tri puta je odloženo zbog opravdanog izostanka oštećenog biznismena i bolesti, ali i zbog toga što je jednom član veća koje zaseda u slučaju Beko imao obaveza u veću koje sudi Darku Šariću, kao i zbog toga što je svojevremeno jedan član veća imao koronu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima