DA LI SAM ZADOVOLJAN? Milošev otac - Drago mi je samo što sam sklonio zločinca s ulice

Novosti onlajn

14. 09. 2021. u 12:31

GORAN Mileusnić, otac pokojnog studenta Miloša Mileusnića, danas je posle izricanja presude u Palati pravde za svirepo ubistvo njegovog sina rekao da je "moglo da bude i na 40".

ДА ЛИ САМ ЗАДОВОЉАН? Милошев отац - Драго ми је само што сам склонио злочинца с улице

Foto: Z. J. M.

Naime, danas je pred Višim sudom u beogradskoj Palati pravde okrivljeni Neđeljko Đurović proglašen krivim za ubistvo studenta Miloša Mileusnića i izrečena mu je presuda od 30 godina zatvora.

Po izricanju i izlasku iz Palate pravde izjavu je medijima dao otac ubijenog Miloša.

- Moglo je da bude i na 40... Da l' sam zadovoljan? Nikad ja više ne mogu da budem zadovoljan, nijedna sudska presuda ne može da mi vrati moje dete... Osuđen je na 30 godina, šta drugo da vam kažem... Drago mi je samo što sam sklonio zločinca s ulice... Razočaran sam ne samo presudom nego ostatkom života što moram da provedem bez svog deteta - rekao je Milošev otac Goran.

- Videli ste, on čačka prste, opušteno čovek se ponaša kao da ništa nije bilo, šta drugo da vam kažem - rekao je Mileusnić koji je dodao da će što se tiče žalbe videti sa advokatom i da sada ne može sam da donese odluku, ali da svrhu žalbe ne vidi jer se i ovako suđenje razvlačilo dve i po godine jer okrivljeni nije dolazio na ročišta zbog korone, to je kao da mi ponovo dete ubijaju...

Kad je reč o samom suđenju, Mileusnić je rekao da su i sud i sudija Albijanić bili korektni.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)