BRANIOCI TRAŽILI IZUZEĆE SUDIJE: Odloženo pripremno ročište u slučaju "Jovanjica 2"

V. N.

17. 06. 2021. u 19:40

PRIPREMNO ročište za "Jovanjicu 2", koje je počelo u ponedeljak, a trebalo je da bude nastavljeno u četvrtak, odloženo je nakon 15 minuta jer je advokat odbrane tražio izuzeće sudije.

БРАНИОЦИ ТРАЖИЛИ ИЗУЗЕЋЕ СУДИЈЕ: Одложено припремно рочиште у случају Јовањица 2

Privatna arhiva

Ovo je drugi postupak za slučaj zaplene gotovo četiri tone droge na poljoprivrednom imanju "Jovanjica" u okolini Stare Pazove, u novembru 2019. godine.

Optužnicom su u ovom predmetu obuhvaćeni pripadnici MUP, BIA i Vojnoobaveštajne agencije, a Predrag Koluvija je, kao i u "Jovanjici 1", optužnicom označen kao organizator grupe. Pripadnici bezbednosnih službi optuženi su da su štitili Koluviju.

Zamenik tužioca za organiozovani kirminal Saša Drecun zatražio je ranije spajanje optužnice "Jovanjica 1" i "Jovanjica 2" iz straha da bi u oba postupka moglo da dođe do odugovlačenja i opstrukcije. Odluku će doneti sudija po završetku ročišta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAPRAVILA SEBI LAŽNU DIPLOMU MASTER PROFESORA PA KAŽNJENJA SA POLA MILIONA DINARA: Priznala krivicu za falsifikovanje