VOZE PIJANI I DROGIRANI: Policija ispisala prekršajne prijave

J. D. LJ.

19. 05. 2021. u 18:11

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova koji kontrolišu saobraćaj presretačima, zaustavili su u Novom Beogradu vozača "Forda", koji se kretao brzinom od 147, na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat.

ВОЗЕ ПИЈАНИ И ДРОГИРАНИ: Полиција исписала прекршајне пријаве

Foto: P. Milošević

Alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao vozilom sa 0,51 promila alkohola u organizmu, dok je droga testom utvrđeno da je bio pozitivan na kanabis. Prekršajni sud u Beogradu osudio ga je na novčanu kaznu od 60.000 dinara, a izrečena mu je i mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 12 meseci, kao i 20 kaznenih poena.

Policija je pre dve noći na Trgu Nikole Pašića, zaustavila i muškarca, koji je upravljao "golfom" pod dejstvom kanabisa. U Bulevaru heroja sa Košara u Novom Beogradu zaustavljen je muškarac koji je vozio brzinom od 81 kilometar na čas, na mestu gde je brzina kretanja ograničena na 50, a proverom je utvrđeno da on nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila. U Ulici Tošin bunar, zaustavljen je vozač kome je, kako je ustanovljeno, vozačka dozvola ranije oduzeta zbog nesavesnog i nepropisnog upravljanja vozilom. Protiv svih vozača će biti podnete prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)