APELACIJA ODLUČUJE O MITROVIĆU: Sud razmatra žalbe na presudu za nesreću na Konjarniku u kojoj je stradala Andrea Bojanić

N. B.

13. 04. 2021. u 20:26

PRED Apelacionim sudom u Beogradu u utorak je održana sednica na kojoj su razmatrane žalbe na prvostepenu presudu Prvog osnovnog suda, kojom je Aleksandar Mitrović osuđen na 11 meseci kućnog zatvora, zbog učešća u saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (na slici).

АПЕЛАЦИЈА ОДЛУЧУЈЕ О МИТРОВИЋУ: Суд разматра жалбе на пресуду за несрећу на Коњарнику у којој је страдала Андреа Бојанић

Foto arhiva

Prema optužnici, Mitrović, koji u utorak nije prisustvovao sednici, 18. jula 2013. godine, vozeći Ustaničkom ulicom na Konjarniku, na pešačkom prelazu udario je Andreu. Tvrdi se da je vozio brzinom većom od 81,28 kilometara na sat, ali i da je u trenutku kad je udario devojčicu bilo zeleno svetlo za vozače.

Tužilaštvo smatra da je izrečena kazna preblaga i da se njome ne može postići preventivna mera. S druge strane, odbrana tvrdi da je Mitrović žrtva medijskog linča, kao i da u ovom slučaju nije bilo prekoračenja brzine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a