DETALJI NEVEROVATNE NESREĆE U BAČKOJ PALANCI: Dao gas, izgubio kontrolu pa završio na kući! (FOTO)

LJ. P.

06. 04. 2021. u 19:55

ДЕТАЉИ НЕВЕРОВАТНЕ НЕСРЕЋЕ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Дао гас, изгубио контролу па завршио на кући! (ФОТО)

Foto: BAP vesti

U ŠAFARIKOVOJ ulici kod broja 133 u Bačkoj Palanci, danas oko 15.30 časova dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća u kojoj je, kako saznajemo povređen vozač D.L. (35) iz tog grada.

On je prevežen u bolnicu, a na kući, na čijem je zidu “završio”,  automobil kojim je upravljao, pričinjena je materijalna šteta.

Vozač “audija” je kako saznajemo, upravljao “audijem Q5”  Šafarikovom ulicom i usled neprilagođene brzine je prešao preko uzvišenja  na kolovozu, izgubio je kontrolu nad vozilom, zaneo se, posle čega je sleteo sa puta. Prednjim delom automobila je udario u betonsku prepreku, odnosno kolski ulaz u kuću sa brojem 133, a zatim se  odbio i zaustavio se, zadnjim delom uzdignut na zid kuće.

Foto: BAP vesti

Od siline udara, vozač je povređen, a na  kolskom ulazu  kuće sa brojem 133 i na zidu  i staklenom portalu susedne sa brojem 131 pričinjena je  materijalna šteta.

Na mestu ove neobične saobraćajne nesreće bili su i vatrogasci jer je prilikom izletanja automobila sa kolovoza pokidan ormar za struju.

Vozaču koji je zbog povreda prevežen u Klinički centar Vojvodine, kako saznajemo, sledi prekršajna prijava. O ovoj nesreći je obavešteno i bačkopalanačko tužilaštvo, koje se prema nezvaničnim saznanjima, izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)