TERETNI VOZ NALETEO NA AUTOMOBIL KOD LAZAREVCA: Ima povređenih, o svemu se oglasila "Srbija kargo"

Novosti online

09. 04. 2024. u 15:31

DANAS je došlo do nesreće tokom koje je na putnom prelazu između Lajkovca i Lazarevca, teretni voz naleteo na automobil. Tim povodom oglasila se "Srbija kargo."

ТЕРЕТНИ ВОЗ НАЛЕТЕО НА АУТОМОБИЛ КОД ЛАЗАРЕВЦА: Има повређених, о свему се огласила Србија карго

Foto: Shutterstock/Ilustracija/N. Živanović

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Dana 9. aprila, u 13.25 časova, na delu barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, na putnom prelazu, obezbeđenom Andrejinim krstom i znakom Stop, teretni voz naleteo je na putničko vozilo.

U ovoj nesreći lakše je povređen vozač drumskog vozila, koji se nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila i kolima hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 20 vagona, tovarenih ugljem i saobraćala je na relaciji Piskanja - Vreoci.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP–a, kao i Zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija kargo“ za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće.

Saobraćaj koji je trenutno u prekidu, u kratkom vremenskom periodu će biti normalizovan.

Železničke kompanije „Srbija kargo“ i „Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi" stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost