EVA PRONAĐENA MRTVA: Tragedija u Zrenjaninu, eksplozija gasa odnela jedan život (FOTO/VIDEO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

23. 11. 2023. u 19:12

POSLE četvoročasovne potrage ispod ruševina porodične kuće u Ulici Mađarske komune u centru naselja Mužlja kod Zrenjanina, spasilačke jedinice vatrogasaca i policije, pronašle su u dnevnom boravku telo Eve M.

ЕВА ПРОНАЂЕНА МРТВА: Трагедија у Зрењанину, експлозија гаса однела један живот (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B. Grujić

- Preko nje je pala velika betonska greda i na žalost usmrtila je - kratko je rekao jedan od vatrogasaca, nakon što je telo izvučeno ispod ruševina kuće, čiji je krov i sprat odleteo u vazduh nakon eksplozije plinskog kotla.

Jeziva eksplozija dogodila se nešto pre 15 časova u porodičnoj kući Mihalja M., starog oko 72-73 godine. Prema nezvaničnim informacijama eksplodirao je kotao koji je na gas, a navodno je Mihalj M. u trenutku eksplozije bio u podrumu.

Eksploziju je čulo skoro celo naselje. A koliko je bila jaka svedoči podatak da je kuća urušena i da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište. Staklo je odletelo na sve strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vatrogasci i komšije uspeli su da izvuku Mihalja, dok je njegova supruga Eva, stara oko 70 godina, ostala zarobljena u ruševini. Dok su vatrogasci gasili požar stigla je i specijalna jedinica policije iz Beograda, iz Zemuna, i oni su specijalnim testerama sekli beton kako bi došli došli do žene zatrpane u ruševinama dela kuće. Nesrećnu Evu tražila je i ekipa sa psima. Nažalost, nije joj bilo spasa.

Mihalj M. je u bolnici, ima opekotine, ali nije životno ugrožen.

BONUS VIDEO - SPASAVANjE DVA ŽIVOTA IZ LIMA: Podvig vatrogasaca u Beranama, koji se bore sa posledicama poplava

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe