DETALJI POŽARA NA BRANKOVOM MOSTU: Poznato u kom su stanju putnici iz autobusa koji je vatra progutala u par minuta (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2023. u 08:27

JUTROS nešto posle 7 časova na Brankovom mostu se zapalio autobus, koji saobraća na liniji 704.

ДЕТАЉИ ПОЖАРА НА БРАНКОВОМ МОСТУ: Познато у ком су стању путници из аутобуса који је ватра прогутала у пар минута (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Instagram

Kako RTS izveštava, autobus se zapalio "ničim izazvan", a niko od putnika nije povređen.

Prema poslednjim informacijama, autobus, koji saobraća na liniji 704, pokupio je putnike na Zelenom vencu i krenuo prema Zemunskom polju. Na Brankovom mostu se zapalio.

Svi putnici su evakuisani, nema srećom ni nastradalih, ni povređenih, tako da nije bilo potrebe da intervenišu ekipe Hitne pomoći. Na teren su odmah izašla dva vozila Vatrogasno-spasilačke brigade, na terenu je bilo devet vatrogasaca koji su i dalje na Brankovom mostu, u toku je dogašivanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sam požar je ugašen i čeka se i dizalica da autobus odnese sa Brankovog mosta kako bi u tom delu grada bio koliko-toliko normalizovan saobraćaj koji je u ovom trenutku u potpunom zastoju.

U ovom delu Beograda gužve su velike, čak i na Gazeli, tako je iz centra grada gotovo nemoguće doći do Novog Beograda, tačnije preći neki od mostova, preneo je Blic.

BONUS VIDEO: PALI PRVI POLjUPCI: Zoran Marjanović izašao iz pritvora, dočekala ga devojka Zorica

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)