STABLO PALO NA DRVOSEČU KOD KNJAŽEVCA: Nesretnom čoveku nije bilo spasa, povrede bile preteške

Novosti online

25. 09. 2023. u 14:15

ZAJEČARAC G. R. (50) zadobio je teške povrede opasne po život tokom seče šume u okolini Knjaževca od kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

СТАБЛО ПАЛО НА ДРВОСЕЧУ КОД КЊАЖЕВЦА: Несретном човеку није било спаса, повреде биле претешке

Foto: Shutterstock

Nesreća se dogodila u subotu po podne, a povređeni muškarac preminuo je u UKC Niš u toku večeri, uprkos naporima niških lekara da mu spasu život.

Prema saznanjima „Blica” drvoseča je u Niš dovezen u izuzetno teškom stanju.

- Pacijent je dovezen iz Knjaževca hemodinamski i respiratorno ugrožen. Odmah je intubiran, stavljen na mehaničku ventilaciju i vazopresornu potporu. Urađen je CT po trauma protokolu koji je pokazao prelom karličnih kostiju sa masivnim krvarenjem u karlici. Rađena je reanimacija, ali je pacijent preminuo uprkos svim naporima lekara UKC Niš da se izbore za njegov život - rečeno je u UKC Niš.

U policiji u Zaječaru je rečeno da su u 16 časova obavešteni iz zdravstvenog centra u Knjaževcu da je primljen muškarac sa povredama zadobijenim prilikom seče drva i da je hitno transportovan u UKC Niš. U zaječarskoj policiji navode da su u večernjim časovima dobili obaveštenje da je povređeni čovek preminuo u niškom kliničkom centru i da je o slučaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru, odeljenje u Knjaževcu.

BONUS VIDEO: BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!