(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) Pogledajte trenutak sudara na auto-putu Miloš Veliki

Novosti onlajn

03. 09. 2023. u 19:50

TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se oko 16 časova na auto-putu "Miloš Veliki" u kome je, još nezvanično, poginula jedna osoba.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК) Погледајте тренутак судара на ауто-путу Милош Велики

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Nesreću je izazvao vozač "fijata" koji se kretao brzom trakom u kontra-smeru, a potom se sudario sa automobilom marke "hjundai".

Mahali vozačima

Jedan od vozača kaže da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - priča vozač.

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

Inače u udesu je povređena žena koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat", ali i vozač tog automobila.

- Kolima Hitne pomoći oni su prevezeni u KBC Zemun gde su im konstatovane teške povrede - navodi izvor iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!