FUDBALER STEFAN (22) POGINUO KOD PARAĆINA: Detalji teške saobraćajne nesreće - Krenuli na utakmicu, još jedna osoba teško povređena

Зорана Рашић
Zorana Rašić

03. 09. 2023. u 18:20

STEFAN S. (22) iz okoline Paraćina tragično je izgubio život danas popodne u saobraćajnom udesu na regionalnom putu Paraćin-Ćuprija.

ФУДБАЛЕР СТЕФАН (22) ПОГИНУО КОД ПАРАЋИНА: Детаљи тешке саобраћајне несреће - Кренули на утакмицу, још једна особа тешко повређена

Foto: RTV "Kanal M"

Prema nepotvrđenim informacijama, u ovom udesu još jedna osoba je teže povređena, a dve lakše, kada je automobil marke „folksvagen golf“, u kome su se oni nalazili, sleteo sa puta i završio u kanalu kod skretanja u Industrijsku zonu „Zmič“.

Stradali mladić je bio fudbaler FK „Napredak“ iz Drenovca, a prema prvim informacijama, i ostale povređene osobe su fudbaleri koji su krenuli u selo Mijatovac na utakmicu.

Zbog ove tragedije otkazan je kulturno-zabavni program koji je večeras trebalo da se održi u Drenovcu u okviru manifestacije „Dani paprike“, kao i koncert Snežane Babić.

Drenovački FK „Napredak“ jedan je od organizatora ove manifestacije, pa će, kako saznajemo, večras samo biti podeljene nagrade, a stradalom fudbaleru biće odata počast minutom ćutanja.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)