PRE GODINU DANA KRUŠEVAC JE OSTAO BEZ VELIKOG PEVAČA: NJegov glas niko ne može da zaboravi (VIDEO)

S.BABOVIĆ

18. 08. 2023. u 15:51

ZLATKO Živadinović (41) iz Mačkovca preminuo je od posledica teške saobraćajne nesreće u centru Kruševca, kada ga je udario auto na pešačkom prelazu.

ПРЕ ГОДИНУ ДАНА КРУШЕВАЦ ЈЕ ОСТАО БЕЗ ВЕЛИКОГ ПЕВАЧА: Његов глас нико не може да заборави (ВИДЕО)

Foto:Instagram,FB

Njegov glas mnogi ne zaboravljaju. Neutešna porodica i brojni prijatelji dali su godišnji pomen nastradalom pevaču prošlog vikenda, a danima već na društvenim mrežama kruže brojni snimci sa Zlatkovih nastupa.

- Živiš i nedostaješ - objavljeno je Fejsbuku ove nedelje uz video-snimke.

Borba lekara za Zlatkov život trajala je danima. Nažalost, povrede su bile teže. 

Iako je kao pevač na nastupima često izvodio već poznate narodne pesme po želji slavljenika, sagovornici „Novosti” kažu da je publika dobro znala i tražila pesmu „Svaka moja nova ljubav”, za koju je tekst napisao Goran Dejanovića, a aranžman uradio Dejan Zlatanović.

- Pesma je snimljena 2005. i do dana današnjeg nije izbacivana na net. Ovo je prvi put u javnosti. Nadam se da će vam se svideti - objavio je Zlatko Živadinović 7. januara 2014. godine.

Ovo je bila i jedna od omiljenih pesama Zlatkove majke Olgice. Kako nam je ispričala nesporedno nakon tragedije, sa njom je nastupao u okviru smotre "Zvezde juga", a taj materijal je objavio i na društvenim mrežama.

Zlatka su u Mačkovcu svi znali kao vrlo brižnog prijatelja i komšiju, posvećenog ćerkama. Godinu dana pre nego što je stradao, izgubio je oca, a neposredno posle toga dogodio mu se i udes, posle čega se zbog povreda kretao uz pomoć štake. Narednu nesreću nije preživeo, ali njegov glas i sećanje na njega - jeste.

Neretko, porodica i prijatelji ostavljaju njegove pesme na mrežama. Gotovo uvek, uz poruku, koja ga, verovatno, najbolje opisuje:

"Dragi naš Zlatko, i da se opet rodiš, srce i pesme bi svima dao".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave