STRADALA NEPOKRETNA ŽENA: Požar u kući u leskovačkom selu Međa

I. M.

06. 07. 2023. u 12:43

Jedna osoba stradala je u požaru koji je jutros izbio u porodičnoj kući u leskovačkom selu Međa, potvrđeno je u leskovačkoj Policijskoj upravi.

СТРАДАЛА НЕПОКРЕТНА ЖЕНА: Пожар у кући у лесковачком селу Међа

Foto: B.Dabić

Prema nezvaničnim informacijima, vatrogasci su po izlasku na teren u jednoj od prostorija objekta u kojem je buktao požar pronašli telo sedamdesetogodišnje ženske osobe. Ona je živela sa sinom, koji je u trenutku izbijanja požara bio na poslu, i navodno nije bila pokretna.

Odmah po prijavi požara, u 10.20 časova, intervenisalo je pet pripadnika leskovačke Vatrogasno-spasilačke jedinice sa dva vozila. On su na licu mesta zatekli telo nesrećne žene koje je poslato na obdukciju.

Vatrena stihija je lokalizovana, ali požar još uvek nije u potpunosti ugašen, pa će vatrogasci dežurati na mestu događaja sve dok to bude neophodno. Drugih ugroženih objekata i ljudi nije bilo.

Uviđajna ekipa je na licu mesta. Prema do sada raspoloživim i nezvaničnim saznanjima, do ovog tragičnog događaja je najverovatnije došlo samozapaljivanjem. Tačne okolnosti izbijanja požara utvrdiće istraga koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?