TUŽILAŠTVO U VRANJU: Stradao vodnik, još trojica pripadnika vojske povređena

Јелена Стојковић
Jelena Stojković

16. 06. 2023. u 13:16

U OSNOVNOM javnom tužilaštvu u Vranju danas je "Novostima" potvrđeno da je u saobraćajnoj nesreći nadomak Vranja preminuo Branislav Kovačević, stariji vodnik prve klase iz Despotovca sa službom u Bačkoj Topoli.

ТУЖИЛАШТВО У ВРАЊУ: Страдао водник, још тројица припадника војске повређена

Foto:Privatna arhiva

On je  upravljao vozilom marke „TAM“ kada je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta sa desne strane u pravcu kretanja, nakon čega se vozilo prevrnulo i palo na krov u reku.

Od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo je Kovačevačević, dok su ostali putnici iz vozila i to: M. A. iz Bačke Topole, rođen 1998.godine, P. S. iz Bačke Topole, rođen 1976.godine, K. Z. iz Bačke Topole, rođen 2000. godine, zadobili telesne povrede i nalaze se u Zdravstvenom centru Vranje radi ukazivanja lekarske pomoći.

Naloženo je da se izvrši obdukcija tela,mašinsko veštačenje vozila, izvršen je uviđaj lica mesta od strane dežurnog javnog tužioca, vojne policije i saobraćajne policije, kao i da se prikupi kompletna dokumentacija o tehničkoj ispravnosti vozila, da se od oštećenih uzme krv radi analize i obavi razgovor sa oštećenima na okolnosti konkretnog događaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!