ŽENA KOJA JE PRONAĐENA MRTVA BILA U 4. MESECU TRUDNOĆE: Jezivi detalji tragedije u Zrenjaninu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

31. 03. 2023. u 11:49

U DVORIŠNOM stanu zgrade u Ulici Emila Gavrila 23 juče oko 17 časova, komšije iz okolnih stanova, nakon obijanja brave, u prisustvu vlasnice stana, otkrile su užasan prizor, na podu dva beživotna tela, jedno pored drugog.

ЖЕНА КОЈА ЈЕ ПРОНАЂЕНА МРТВА БИЛА У 4. МЕСЕЦУ ТРУДНОЋЕ: Језиви детаљи трагедије у Зрењанину (ФОТО)

Foto: B. G.

 - Bila je velika toplota, muškarac je ležeo na ćebetu, mlađa žena pored njega, okrenuta prema zidu, u stanu nije bilo kreveta niti drugih stvari, očigledno su se ugušili usled velike toplote, plinska peć samo što nije eksplodirala - kaže komšija koji je obio bravu, u prisustvu policije i gazdarice, uz napomenu da nije bilo lako jer je ključ bio u bravi sa unutrašnje strane.

 - Morao sam pajserom, tako je gazdarica, inače starija žena, rekla i dala saglasnost da tako uradim -  dodao je komšija, potvrđujući da nesrećnu devojku i mladića niko od brojnih stanara u dvorišnim stanovima okolo nije ni čuo ni video.

 - Oni su se u stan uselili u prošlu subotu, jako su mi boli simpatični, htela sam da im ne naplatim kiriju, samo da redovno plaćaju dažbine i dogovor je bio da Nenad, tako mi je rekao da se zove, u ponedeljak dođe na konačan dogovor i eto - kaže za Novosti 83-godišnja vlasnica stana.

BONUS VIDEO:

NOVOSTI NA MESTU GDE SU NAĐENA DVA LEŠA: Tela muškarca i žene u fazi raspadanja u stanu u Zrenjaninu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku