UMRO DOK JE SEDEO NA KLUPI: Iznenadna smrt na javnom mestu u Leskovcu

I. M.

09. 06. 2022. u 15:09

Muškarac, star 80 godina, iznenada je preminuo u centru Leskovca i to dok je sedeo na klupi na autobuskom stajalištu u Bulevaru oslobođenja.

УМРО ДОК ЈЕ СЕДЕО НА КЛУПИ: Изненадна смрт на јавном месту у Лесковцу

foto: I.Mitić

Pošto su primetili da sa starcem nešto nije u redu, prolaznici su pozvali lekare Hitne pomoći, ali su oni mogli samo da konstatuju da ne daje znake života.

Pogrebna služba je potom preuzela njegovo telo. Nesrećni čovek je, kako nam je nezvanično potvrđeno u policiji, preminuo zadesnom odnosno prirodnom smrću i to u sedećem položaju dok je, pretpostavlja se, čekao neki od autobusa koji koriste stajalište preko puta Modne kuće u centru grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!