ZBOG POŽARA EVAKUISANO 40 STANARA: U vatrenoj stihiji izgorelo 100 kvadrata, plamen gasilo 11 vatrogasaca (FOTO/VIDEO)

V. Ć.

28. 04. 2022. u 19:19

DVA stana površine oko 100 kvadrata izgorela su danas popodne u požaru koji je planuo u potkrovlju jedne zgrade u Kraljevu.

ЗБОГ ПОЖАРА ЕВАКУИСАНО 40 СТАНАРА: У ватреној стихији изгорело 100 квадрата, пламен гасило 11 ватрогасаца (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: G. Šljivić

Vatrena stihija je, oko 17.30, zahvatila potkrovlje stambene zgrade u Ulici Olge Jovičić Rite, srećom nije bilo povređenih, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, vatra je izbila u jednom od dva stana u potkrovlju ulaza 17 i 15 i preko krova počela brzo da se širi. Osetivši gust dim svi stanari su brzo evakuisani iz svojih domova, a ubrzo su na mesto požara pristigli i pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice.

Kako kažu komšije, požar je najverovatnije izbio ljudskom nepažnjom i potom brzo zahvatio drvenu krovnu konstrukciju.

- Priča se da je komšinica zaboravila nešto na šporetu. Važno je da su svi živi i nepovređeni, sve drugo može da se nadoknadi. Za sada samo možemo da pretpostavljamo kolika je šteta u izgorelim stanovima, kao i u onima ispod nakon gašenja – kaže jedan od stanara zgrade.

Povodom požara se oglasila i policija. Saopšteno je da je vatroglasnoj službi u 17.55 prijavljen je požar.

- Intervencisalo je 11 vatrogasaca sa četiri vozila. Nema povređenih i ugroženih, preventivno je evakuisano 40 stanara. Požar je lokalizovan, radi se na likvidaciji - saopštila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!