OVO JE ŽENA UBIJENA U ZAJEČARU: Komšija je godinama maltretirao, pa je upucao nakon kraće svađe (FOTO)

Novosti onlajn

29. 03. 2022. u 15:11

VERA Đ. (62) ubijena je sinoć u Zaječaru, a njoj je život skratio komšija D. Z. nakon kraće svađe. On je nakon toga pucao na policiju kojoj je pružao otpor, tada je ubio policajca Ivana Đ. (28), a zatim je presudio i sam sebi.

ОВО ЈЕ ЖЕНА УБИЈЕНА У ЗАЈЕЧАРУ: Комшија је годинама малтретирао, па је упуцао након краће свађе (ФОТО)

Foto: Facebook

Sve se desilo sinoć u Ulici 7. septembra u Zaječaru. Počelo je oko 22 sata kada su se čuli pucnji. Tada su komšije pozvale policiju, a ispostavilo je da je D. Z. ubio komšinicu V. Đ. koju je godinama maltretirao.

Foto: Facebook

Ubijena Vera

Po dolasku policije, kojoj je pružao otpor, on je pucao i na njih, i tom prilikom je poginuo mladi policajac Ivan Đ. (28). Da bi ga savladala, policija je opkolila ceo kvart, ali je on pola sata iza ponoći izvršio samoubistvo.

Foto: Privatna arhiva

Ubijeni policajac

D. Z. je, inače, izbegao iz Hrvatske, a V. Đ., koju je ubio, godinama je maltretirao. U tužilaštvu su rekli da on nije bio policajac, kako se spekulisalo u medijima.

- Čuo sam sirene, jutros sam video policajce, a onda je žena ubijena iz pištolja. Niko nije pretpostavljao da će ovako nešto da se desi. Više puta su ga prijavljivali, par puta je hapšen - rekao je on.

Foto: V.Đ.

Mesto zločina

Kako se spekuliše, navodno je ranjeno još dvoje policajaca, ali iz Višeg javnog tužilaštva su saopštili da nije bilo povređenih pripadnika MUP-a.

Podsećamo, prema informacijama, D. Z. je godinama maltretirao komšinicu, koja je protiv njega, navodno, podnela više prijava.

Sinoć ju je ubio iz vatrenog oružja za koje nije imao dozvolu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)