TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KRALJEVA: Uznemirujuće scene, ima povređenih (VIDEO)

G. ĆIROVIĆ

01. 03. 2022. u 16:45

U saobraćajnom udesu kamiona i putničkog automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio oko 14.30 u Lađevcima na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Preljina, dve osobe su teško povređene.

ТЕШКА САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА КОД КРАЉЕВА: Узнемирујуће сцене, има повређених (ВИДЕО)

G.Šljivić

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „dačija“, beogradske registracije, krećući se iz Kraljeva prema Preljini, iz nepoznatog razloga prešla u levu kolovoznu traku i sudarila se sa kamionom „DAF“, makedonske registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

 

G.Šljivić

Udes u Lađevcima na Ibarskoj magistrali

Od siline udarca „dačija“ je, odbivši se od kamion, udarila potom u zaštitnu ogradu kraj puta, koja je sprečila automobil da sleti prema rečici.

Ovom prilikom vozač, kojeg su iz smrskane „dačije“ izvukli pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice, i njegov suvozač zadobili su teške povrede zbog kojih su sanitetom prevezeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, gde su zbrinuti i nisu životno ugroženi.

G.Šljivić

Udes u Lađevcima na Ibarskoj magistrali

A zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici Ibarske magistrale, jedno vreme bio potpuno obustavljen, pa su se iz oba pravca formirale dugačke kolone.

G.Šljivić

Udes u Lađevcima na Ibarskoj magistrali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)