STIGLI PRELIMINARNI REZULTATI OBDUKCIJE POGINULE KATARINE IZ PREDEJANA: Preminula na isti način kao i njena drugarica Anđela

D.Ristić

08. 02. 2022. u 12:39

UZROK smrti Katarine P. iz Predejana, čije je telo izvučeno iz Južne Morave nakon saobraćajne nesreće i trodnevne potrage, je utapanje, pokazuju preliminarni rezultati obdukcije.

СТИГЛИ ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ ПОГИНУЛЕ КАТАРИНЕ ИЗ ПРЕДЕЈАНА: Преминула на исти начин као и њена другарица Анђела

Foto: J. Stojković/Privatna arhiva

Nalazi Zavoda za sudsku medicinu u Nišu pokazuju da je Katarina imala brojne povrede po telu, ali su one bile lakše prirode i nisu izazvale smrt. Obdukcija je pokazala i da je utapanje takođe uzrok smrti Anđele M., čije je telo pronađeno ubrzo nakon nesreće.

Dve devojke stradale su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, u subotu 29. januara, oko 4 časa ujutro, kada je "golf" probio zaštitnu ogradu kod tunela "Manajle" i sleteo u Južnu Moravu. Kako je utvrđeno, za volanom automobila je bila Anđela S. koja je vozila sa probnom vozačkom dozvolom. Prvi rezultati istrage govore da se "golf" kretao neprilagođenom brzinom, a da je na kolovozu bilo poledice.

Anđela S. je iz bolnice prebačena u pritvor, a nakon saslušanja određen joj je pritvor do 30 dana. Kristina M., četvrta devojka iz automobila koji je sleteo u reku i koja je prošla sa lakšim povredama, trebalo bi bude saslušana u petak, saznajemo u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA! Crna Gora će glasati za rezoluciju o Srebrenici