ANĐELA IMALA 0,3 PROMILA ALKOHOLA U KRVI: Uskoro saslušanje povređene devojke

Novosti onlajn

04. 02. 2022. u 13:24

ANĐELA S., koja se nalazi u pritvoru, u trenutku kada je kolima sa još tri devojke sletela u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana imala je, nezvanično, 0,3 promila alkohola u krvi. U tragediji dve devojke su izgubile život.

АНЂЕЛА ИМАЛА 0,3 ПРОМИЛА АЛКОХОЛА У КРВИ: Ускоро саслушање повређене девојке

Foto: Novosti/Fejsbuk

Prema našim informacijama, Anđela je juče na saslušanju kod tužioca negirala krivično delo. Ona je tri sata iznosila odbranu nakon čega joj je određen pritvor do 30 dana.

Na okolnosti nesreće sledeće nedelje biće saslušana K. M. koja je sredinom nedelje izašla iz bolnice. 

- Osumnjičenoj A. S. stavlja se na teret da je 29. januara ove godine umišljeno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama - kaže naš sagovornik iz tužilaštva.

Podsećanja radi, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata u subotu ujutru, kada je "golf" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)