PIJAN IGNORISAO POLICAJCA PA NAPRAVIO KARAMBOL: Za vikend zaustavljena tri pijana i jedan drogirani vozač

Дејан Ристић
Dejan Ristić

07. 02. 2022. u 15:15

PRIPADNICI saobraćajne policije u Vranju i Vladičinom Hanu, tokom vikenda, zadržali su dvojicu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ПИЈАН ИГНОРИСАО ПОЛИЦАЈЦА ПА НАПРАВИО КАРАМБОЛ: За викенд заустављена три пијана и један дрогирани возач

Foto: D. Risitć

Policija u Vranju iz saobraćaja je isključila tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz ovog grada koji je upravljao automobilom marke „fiat“ sa 1,26 promila alkohola u organizmu i nije se zaustavio na znak policajca, već je nastavio da vozi i udario najpre u zid jedne kuće, a potom i u parkirani „pežo“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, srećom, niko nije povređen.

Saobraćajna policija u Vladičinom Hanu iz saobraćaja je isključila dvadesetjednogodišnjaka iz Vranja  koji je vozio „opel“ sa 1,49 promila alkohola u organizmu, dok je u Vranju zaustavljen dvadesetdvogodišnji muškarac koji je upravljao automobilom marke „hjundai“ pod dejstvom kanabisa.

Protiv vozača su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja. Inače, na području Policijske uprave Vranje, tokom proteklog vikenda, zabeležene su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice lakše povređeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!