MAJKA ČEKALA DEČAKA DA SE VRATI KUĆI, ON POGINUO: Teča izneo detalje koji su prethodili tragediji - "Rekao je da će doći oko jedan" (FOTO)

Š.Marović

13. 11. 2021. u 13:26

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu za Vrbovsko, kod naselja Besni fok, poginuli su brat i sestra od tetke S. S. (14) i L. Z. (22).

МАЈКА ЧЕКАЛА ДЕЧАКА ДА СЕ ВРАТИ КУЋИ, ОН ПОГИНУО: Теча изнео детаље који су претходили трагедији - Рекао је да ће доћи око један (ФОТО)

Foto: Novosti

Kako za "Novosti" kaže teča dečaka S.S, koji je tragično nastradao kod Vrbovskog, on je sinoć trebalo da se vrati u Glogonj oko 1 sat posle ponoći.

- On je sa porodicom ovde u selo došao pre dva dana, pošto renoviraju stan u centru prestonice - uplakano kaže on.

- Sinoć smo se čuli i rekao je da će doći kući oko jedan. Kako se to nije desilo, majka ga je zvala, ali se nije javljao na telefon, bio mu je isključen. Ona nije oka sklopila, u šoku je. Zatim su me probudili u pet i rekli da je policija zvala i da odemo u stanicu - kaže uznemireni rođak za "Novosti".

Kako dodaje, nesrećni dečak ima i mlađeg brata, a bio je učenik prvog razreda jedne beogradske škole.

Podsetimo, brat i sestra su bili u automobilu sa još dve osobe, momkom V.S. (32) i drugaricom poginule L.Z, do puta za Vrbovsko, nakon čega su brat i sestra nastavili sami.

Tela su pronađena u kanalu punom vode u ranim jutarnjim satima, nakon što je dežurnim službama prijavljena nesreća.

Inače, mesto na kojem se dogodila nesreća je poznato kao crna tačka, jer je u pitanju dupla krivina za koju ne postoji znak, pa se na ovom mestu često dešavaju nesreće. 

BONUS VIDEO: 

SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)