HOROR KOD SOPOTA: Mladić izvršio samoubistvo vešanjem

Novosti onlajn

10. 11. 2021. u 21:11

OKO 10.40 sati u selu Mala Ivanča, kod Sopota, na Putu za bare, samoubistvo je izvršio mladić B.P. (21).

ХОРОР КОД СОПОТА: Младић извршио самоубиство вешањем

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Kako se saznaje, on se ubio vešanjem.

Na isti način život je okončala i ženska osoba stara između 35 i 40 godina, čije je telo pronađeno u Košutnjaku, na 2,5 kilometra od ski staze, u šumi.

Uzrok suicida i identitet zene bice utvrđeni tokom istrage.

Večeras je u beogradskom naselju Mirijevo, u Ulici Matice Srpske 46, skokom sa sedmog sprata kroz prozor svog stana, pokušao da se ubije V.R. star 42 godine.

(PINK)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

TRAMVAJ OBORIO ŽENU NA AUTOKOMANDI: Hitno prebačena u Urgentni centar, uviđaj u toku