UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NESREĆE: Tina bila zaglavljena u zapaljenom autu sa svojim psom - Prolaznici bezuspešno pokušavali da je izvuku (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 11. 2021. u 13:50

TINA Tintor (23), devojka srpskog porekla koja je sa porodicom živela u Las Vegasu, u ranim satima u utorak, 2. novembra, poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njen automobil naleteo bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III.

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК НЕСРЕЋЕ: Тина била заглављена у запаљеном ауту са својим псом - Пролазници безуспешно покушавали да је извуку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk

U međuvremenu su se pojavili potresni detalji o poslednjim trenucima mlade Tine, pre nego što je živa izgorela u automobilu.

Prema pisanju časopisa Rivju Džurnal, nekoliko prolaznika bezuspešno je pokušalo da spasi devojku koja je ostala zarobljena u automobilu zajedno sa svojim psom.

Čuli se strašni vrisci

Aleksandar Hart, koji je radio kao obezbeđenje u jednoj stambenoj zgradi u blizini, rekao je kako je čuo snažne vriske iz automobila, a zatim se odmah uputio na mesto nesreće.

On je policiji rekao da je Tina, u trenutku kada se auto zapalilo, još uvek bila živa. Aleksandar je takođe pokušao da je izvuče iz automobila, ali je Tina bila zaglavljena u vozilu.

Ubrzo je iz automobila počeo da kulja gust dim i Aleksandar je morao da se skloni od vozila, kako i on ne bi nastradao.

Ubrzo su na mesto nesreće došli i vatrogasci, kako bi je izvukli i ugasili zapaljeni automobil, ali je za Tinu, nažalost, bilo prekasno.

O ovoj tragediji oglasila se i njena drugarica Bojana.

Tina je odvezla Bojanu kući i uputila se svom domu. Bila je na oko kilometar od svoje kuće kada je sportista Henri Rags svojom "korvetom" izleteo iz bulevara brzinom većom od 250 kilometara na sat. On je udario u Tinin automobil, a oba automobila odletela su više od 150 metara niz ulicu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024