MILUNOVO TELO IZVUKLI IZ VIRA ĐETINJE: Za Užičaninom se tragalo od juče

N. Janković

12. 07. 2021. u 12:21

ZAVRŠENA je potraga za Užičaninom Milunom Ivanovićem, nestalim u klisuri reke Đetinje u nedelju.

МИЛУНОВО ТЕЛО ИЗВУКЛИ ИЗ ВИРА ЂЕТИЊЕ: За Ужичанином се трагало од јуче

Foto: N. Janković

Posle organizovane potrage, njegovo telo pronađeno je oko 11 časova u viru reke Đetinje, oko 200 metara ispod stare železničke stanice Stapari.


Poslednji put Milun je viđen na izletištu Staparska banja, u nedelju oko 10 časova. Od jutros je trala intenzivna potraga za njim, na terenu su porodica, policija i vatrogasci, ribolovci, prirodnjaci koji su sa ovim čovekom puno vremena provodili na obalama reke, Užičani koji su se odazvali na apel da pomognu…

Nažalost, najcrnje pretpostavke su se obistinile, pretpostavlja se da je nesrećnom čoveku pozlilo na obali reke.

 

 
Bicikl poznatog prirodnjaka, užičkog ekološkog aktiviste i predsednika Udruženja ljubitelja banja, pronađen je kod stare žalezničke stanice Stapari, nedaleko od Staparske banje.


Znalo se na početku potrage da Milun odlično poznaje teren na kome mu se izgubio svaki trag, u klisuri Đetinje boravio je svakodnevno godinama unazad. Zato se pretpostavljalo da je nesrećni čovek doživeo nesreću ili zdravstvene tegobe na obalama reke, što se pokazalo tačnim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika