TRAGIČAN KRAJ POTRAGE KOD PROKUPLJA: Draganovo telo izvučeno iz Rastovničkog jezera

Novosti online

12. 07. 2021. u 12:09

SPASIOCI su iz Rastovničkog jezera kod Prokuplja jutros posle 10 sati izvukli telo Dragana M. (51) koji je sinoć oko 18:30 sati nestao u vodi, nakon što je ušao da se kupa.

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ КОД ПРОКУПЉА: Драганово тело извучено из Растовничког језера

Vojslav Danilov

Telo je pronađeno na svega nekoliko metara od obale, baš tamo gde je,po rečima svedoka, ušao u vodu. Uviđaj lica mesta je u toku.

Kako je potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju, naložena je obdukcija, nakon koje će se znati tačan uzrok smrti.

Dragan je sa devojkom Violetom juče bio na Rastovničkom jezeru, kao i mnogi drugi kupači i pecaroši. Ušao je u vodu, a Violeta je ostala, pošto ne zna da pliva u plićaku. Kada se okrenuo na leđa da pliva, odjednom je nestao u vodi.

Okupljeni su pokušali da pronađu telo i izvuku ga, ali nisu uspeli.


(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)