JEDNA OSOBA POGINULA, 13 POVREĐENO: U Južnobačkom okrugu 40 saobraćajnih nesreća

Lj.P.

28. 06. 2021. u 14:15

NA teritoriji Južnobačkog okruga minulog vikenda, odnosno od 25. do 27. jula dogodilo se 40 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba poginula, tri osobe su teško, a 10 je lakše povređeno.

ЈЕДНА ОСОБА ПОГИНУЛА, 13 ПОВРЕЂЕНО: У Јужнобачком округу 40 саобраћајних несрећа

Foto: MUP

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se 26 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve  osobe zadobile  teške, a sedam lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala  ukupno  602 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 55 vozača i 10 vozila, a zadržano je    12 vozača,  od kojih deset zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dva zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja. Među vozačima, zadržanim zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica se  terete i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su u Novom Sadu i Bečeju upravljali motornim vozilima sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina