RADNIK IZ SRBIJE POGINUO U NEMAČKOJ! Dizalica usmrtila muškarca (30) iz Sjenice, teško povređen muškarac iz Tutina

Novosti online

13. 06. 2021. u 16:25

GRAĐEVINSKI radnik Ismir B. (30) iz Sjenice, izgubio je život u tragičnoj nesreći koja se desila u subotu u Esebecku u Nemačkoj, kada je došlo do pada građevinske dizalice na kuću u izgradnji, dok je drugi mušarac iz Tutina teško povređen i bore mu se za život, javljaju nemački mediji.

РАДНИК ИЗ СРБИЈЕ ПОГИНУО У НЕМАЧКОЈ! Дизалица усмртила мушкарца (30) из Сјенице, тешко повређен мушкарац из Тутина

Foto: AP

Dizalica, koja je imala čeličnu mrežu na kuki za polaganje, pala je na gradilište i na put. Građevinski radnik koji je stajao u zgradi smrtno je stradao. Još jedan radnik je tom prilikom bio zarobljen i teško povređen, dok se treći radnik izvukao fizički nepovređen, ali je u teškom šoku.

Još nema zvaničnih podataka o uzroku nesreće. Takođe, nije sigurno je li vetar, a bilo je jakih udara u subotu, igrao ulogu i uzrokovao prevrtanje dizalice. Put u Esebecku je u subotu ceo dan bio zatvoren.

Kako prenosi hne.de, specijalistička kompanija došla je sa autodizalicom i spasilačkom grupom kako bi spasila stradalog mladića iz kuće na koju se obrušio kran.

Policija, zaposlenici trgovinske inspekcije i brojni vatrogasci, bolničari i doktori hitne službe bili su na licu mesta. Istraga je u toku.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni