DRAMA U MOLEROVOJ ULICI: Devojka nožem pokušala da ubije oca, majku i tetku - Policija ih spasila kroz prozor stana

Novosti online

27. 05. 2021. u 12:11

JEZIVA drama odvija se već dva sata u Molerovoj ulici u centru Beograda. Devojka (37) pokušala je u porodičnom stanu nožem da ubije majku, oca i tetku!

ДРАМА У МОЛЕРОВОЈ УЛИЦИ: Девојка ножем покушала да убије оца, мајку и тетку - Полиција их спасила кроз прозор стана

Foto: M. Anđela

Kako pričaju članovi porodice, devojka je depresivna i nije se lečila i oko 10 sati je nožem nasrnula na svoje najbliže.

Policija je uspela da spase dve žene i muškarca kroz prozor stana i odvede ih na sigurno, međutim devojka je još u stanu.

Policija trenutno pregovara sa njom.

Kroz zgradu ne sme niko da prođe, a ulica je blokirana.

Ispred zgrade je ekipa Hitne pomoći.


(Blic)

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)