HAPŠENJE ZBOG PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Dva zalutala metka pogodila slučajnu prolaznicu u nogu

N. Kočović

19. 05. 2021. u 16:38

NOVOPAZARSKA policija uhapsila je M.I. (19) i M.K. (38) iz ovog grada zbog sukoba u centru grada tokom kojeg je M.I. koristio vatreno oružje i ranio slučajnu prolaznicu.

ХАПШЕЊЕ ЗБОГ ПУЦЊАВЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Два залутала метка погодила случајну пролазницу у ногу

Foto: N.K.

Do incidenta je došlo oko podneva, na centralnom gradskom trgu, pred velikim brojem prolaznika, a prethodila mu je svađa i tuča u kojoj je M.K. koristio sekiru.

- Jurili su se centralnim gradskim ulicama nekoliko minuta, a onda je ispred Fakulteta za islamske studije M.I. pucao iz pištolja i ispalio nekoliko hitaca. Promašio je M.K, ali su dva projektila pogodila slučajnu prolaznicu u nogu – prepričavaju očevici.

Nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici, zdravstveno stanje povređene žene je stabilno.

Par sati posle obračuna, M.K. i M.I. su se pojavili u prostorijama Policijske uprave, a po nalogu nadležnog tužioca određeno im je zadržavanje do 48 sati.

- Uhapšeni M.I. se tereti da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja, dok je M.K. osumnjičen za ubistvo u pokušaju – rekao nam je izvor iz Tužilaštva.

Prema nezvaničnim informacijama, M.K. i M.I. su od ranije u svađi koja je prethodnih dana eskalirala.

Pre nego se predao, M.K. se oglasio na društvenim mrežama, napisavši da je “preživeo tri metka koja je u njega ispalila kukavica i cinkaroš”.

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama M.I. je objavio snimak na kojem se vidi muškarac, za kojeg se pretpostavlja da je M.K, a kojeg nepoznate osobe udaraju i vređaju.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)