DETALJI PUCNJAVE U NOVOM PAZARU: Jedan vitlao sekirom, drugi potegao pištolj - ranjena slučajna prolaznica

N. Kočović

19. 05. 2021. u 13:25

KAKO saznaju "Večernje novosti" u centru Novog Pazara oko podneva došlo je do pucnjave u kojoj je povređena slučajna prolaznica.

ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Један витлао секиром, други потегао пиштољ - рањена случајна пролазница

Foto: N.K.

Prema nezvaničnim informacijama, do pucnjave je došlo nakon svađe i tuče dvojice muškaraca, od kojih je jedan tom prilikom koristio sekiru, a drugi pištolj.

- Metak ispaljen iz pištolja pogodio je slučajnu prolaznicu u nogu. Prebačena je u Opštu bolnicu gde joj se ukazuje pomoć – kaže naš izvor iz policije.

Oba učesnika obračuna su u bekstvu, a prema nezvaničnim informacijama, policija ih je identifikovala i u toku je potraga za njima.

Prema nepotvrđenim informacijama, učesnici tuče su M.I. i M.K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!