TUŽILAŠTVO U SMEDEREVU PODIGLO OPTUŽNICU ZA ORUŽANU PLJAČKU APOTEKE: E. S. optužen za nekoliko krivičnih dela, sledi suđenje

J. I.

18. 03. 2024. u 14:06

VIŠE javno tužilaštvo u Smederevu je, nakon sprovedene istrage, podiglo optužnicu protiv okrivljenog E. S. (1984. godište) iz Smedereva zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 20. januara izvršio oružanu pljačku apoteke "1. maj" u Smederevu, kada je kao taoce držao zaposlene u apoteci i mušterije.

ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ПОДИГЛО ОПТУЖНИЦУ ЗА ОРУЖАНУ ПЉАЧКУ АПОТЕКЕ: Е. С. оптужен за неколико кривичних дела, следи суђење

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Kako se navodi u optužnici, postoji opravdana sumnja da je okrivljeni kritičnog dana najpre pokušao da izvrši razbojništvo nad radnicom u kiosku, neovlašćeno noseći u ruci konvertibilno oružje – startni gasni signalni pištolj, kojim joj je pretio. Međutim, nije uspeo da uđe u trafiku jer je radnica držala vrata, a potom ih zaključala. Nakon toga je otišao do obližnje apoteke, u kojoj su se nalazile radnice i mušterije, ušao unutra i uz pretnju pištoljem, iz koga je opalio nekoliko puta, uzeo novac iz kase u ukupnom iznosu od 103.000,00 dinara.

Optužnica ga tereti za više krivičnih dela. Po predlogu tužilaštva okrivljenom je produžen pritvor, gde se nalazi počev od hapšenja 20. 1. 2024. godine. 

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)